Çekmeceli Kovan Tipi Elek Mıknatıslar
Çekmeceli Elek Mıknatısların Kullanıldığı Başlıca Sektörler
Bazı Referanslarımız
![](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2022/08/eti-soda-logo-150x150.jpg)
![](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2022/09/10.-Mondelez-150x150.jpg)
![](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2022/09/11.-Kent-150x150.jpg)
![](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2022/09/14.-Bonart-150x150.jpg)
![](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2022/09/17.-Armada-Gida-150x150.jpg)
![ülker logo](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2022/09/12.-Ülker-150x150.jpg)
Manyetik Kovanların Kullanım Örnekleri
Özel Tasarım
Firmanıza Tam Çözüm, Özel Üretim
Firmanıza özel ebatlarda, güçlerde ve çalışma sıcaklıklarında çekmeceli elek mıknatıs teklifi alın.
![çekmeceli elek mıknatıs](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2023/10/cekmeceli-elek-miknatis-kullanim-alani-2.jpg)
![çekmeceli elek mıknatıs kullanım alanı](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2023/10/cekmeceli-elek-miknatis-kullanim-alani.jpg)
Tanıtım Videoları
Bizi sosyal medya kanallarından takip edebilir ve yeni ürünlerden anında haberdar olabilirsiniz.
![magneteksan logo](https://www.magneteksan.com/wp-content/uploads/2023/10/magneteksan-logo.jpg)
Çekmeceli Tip Manyetik Seperatör İmalatı
Çekmeceli elek mıknatısların en büyük özelliği, demir parçalarını, metal parçalarını, partikülleri üretilen malzemeden yüksek çekme gücü ile ayrıştırmasıdır. Neodyum manyetik kovanlarımız paslanmaz olarak üretilir ve darbelere dayanıklıdır. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bu ürün çeşidi ürünlerin döküş alanına montaj edilerek ürünlerin eleğe çarpması ile kullanılır. AISI304L veya AISI316L paslanmazdan ürettiğimiz manyetik kovanlarımız her sektöre uygundur ancak, genellikle gıda sektörünün tercihidir. Gıda sektörü için üretilen elek mıknatıslar BR 13500 Gauss gücüne kadar ulaşmaktadır. Yüksek sıcaklıkta çalışacak müşterilerimiz için ise 250°C sıcaklığa kadar dayanıklı elek mıknatıs imalatımız bulunmaktadır.
Ürün çeşitliliğimize baktığınızda firmanıza özel bir üretimi burada bulmanız mümkün. Dış şase dahil hazır sistem olarak sattığımız manyetik kovanlar enjeksiyon makinelerine özel üretimlerimiz dahil her sektöre uygun imalat yapmaktayız. Tamamen sızdırmaz biçimde sıvı ile etkileşimli ortamlarda kullanılabilir elek mıknatıslar 25 ve 32 mm barlar ile üretilmektedir. En yaygın mıknatıs seperatör türleri arasında olan manyetik elek mıknatıslar en ince metal tozlarını dahil yakalar.
Bazı Çekmeceli Elek Mıknatıs Çeşitlerimiz
Sertifikalı Çekmeceli Manyetik Elek Seperatörler
Komple paslanmaz, sızdırmaz ve sıvıya uygun çekmeceli manyetik elek seperatörler, öncelikle yem, şeker, tuz, un, soda üretimi yapan fabrikalarda istenmeyen metal tozlarını yakalamada kullanılır. Plastik kırma makinelerinin çıkışlarına, maden ocaklarında maden çıkışlarına vb alanlarda kullanılır. Bu, istenmeyen metallerin atılmasını sağlayan ürün, havada bulunan görünmeyen metal tozlarını bile çekebilir. Ürün akışlarının çıkış borularına veya döküldüğü alanlara monte edilen manyetik elek mıknatıslar, dökülen gıdanın, cam, seramik ve plastik gibi ürünlerin içindeki metalleri kolaylıkla çeker.
Manyetik kovan çeşitlerimiz standart olarak 80°C sıcaklığa dayanıklıdır. Ancak talep halinde çekmeceli kovanlar 150°C veya 220°C sıcaklığa kadar dayanabilir.
Endüstride manyetik kovan seperatörler çeşitli birçok metal ayrıştırma sektöründe kullanılmaktadır. İlaç firmalarından sağlık firmalarına, gıda firmalarından maden firmalarına kadar bu manyetik kovanları üretmekteyiz. Ürünlerdeki metal artıkları ayrıştırılmadığı durumlarda, ciddi sağlık tehlikelerine ve şirketler için itibar kaybına yol açabilir. Çekmeceli kovan manyetik ızgara ayırıcı, metal parçacıklarını nihai ürüne ulaşmadan önce malzemelerden çıkarmanın verimli ve uygun maliyetli bir yoludur. Teknoloji, gıda işleme, ilaç, kimya, plastik ve diğerleri dahil olmak üzere farklı endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Manyetik Kovan Seperatör Kullanım Alanları
Manyetik elek mıknatıslar kullanan endüstriler şu şekilde sıralanabilir:
- Plastik ve cam endüstrisi
- Gıda ürünleri (şeker, kahve, çay, hububat, bakliyat, un, baharat, süt)
- Eczacılık endüstrisi
- Kimya endüstrisi
- Seramik ve boya endüstrisi
- Mürekkep endüstrisi
- Mineral
- Seramik üretim endüstrisi
- Mermer ve taş üretimi
- Sakız üretimi endüstrisi
- Paketleme endüstrisi
- Tekstil sektörü